Assassin's Creed Mirage Çıkıyor! Ne Zaman Çıkacak

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft bir etkinlik düzenledi. Düzenlediği bu etkinlikte de birçok oyun biz oyunculara tanıtıldı. Tanıtılan bu oyunlardan birisi de Assassin's Creed Mirage adlı yeni Assassin Creed oyunuydu. Peki yeni Assassin's Creed oyunu nerede geçiyor ve ne zaman çıkacak?

Assassin's Creed Mirage Nerede Geçiyor?

Yeni Assassin's Creed oyunu Bağdat'ta geçmektedir. Assassin's Creed Mirage önceki Assassin's Creed oyunu olan Assassin's Creed Valhalla'da ki olayların 20 yıl öncesini konu alacak. Peki Assassin's Creed Mirage ne zaman çıkıyor?

Assassin's Creed Mirage Ne Zaman Çıkıyor?

Assassin's Creed Mirage açıklanan tarihe gıre 2023 yılında çıkıyor. Ancak net bir tarih söylenmedi. Ayrıca oyunun fiyatı da 59,99 dolar olarak ön siparişe çıktı. Yeni Assassin's Creed oyunu pc, playstation 4 ve 5, Xbox S/X konsollarında olacak.

Assassin's Creed Köklerine Dönüyor!

Aslında birçok kişi Assassin's Creed serisinin eski haline geri döneceğini söylüyordu. Ancak Ubisoft tarafından kesin bir açıklama gelmemişti. Bu sorunun cevabı da etkinlikte yanıt buldu. Assassin's Creed Mirage önceki Assassin's Creed oyunlarına benzeyecek.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski