Valorant Vp Nedir? Bedava Valorant Vp Kazanma


Özellikle Türkiye'de son derece popüler olan Valorant'ın dijital para birimi Vp nedir biliyor musunuz? Veya bedava Valorant Vp kazanma yolları öğrenmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere Valorant Vp nedir ve Valorant bedava Vp kazanma yollarından bahsedeceğiz.

Valorant Vp Nedir?

Valorant oyununun dijital para birimi olan Vp ile oyundaki desenleri, ajanları ve diğer öğeleri açabilirsiniz. Ancak Valorant Vp gerçek para ile alınabilmektedir. Bu nedenle birçok Valorant oyuncusu bedava Valorant Vp kazanma ile ilgili yollara bakmaktadır.

Bedava Valorant Vp Kazanma

Valorant Vp fiyatları nedeniyle oyuncular bedava Vp kazanma ile ilgili yollara bakmaktadır. Bu yollar ile çok fazla olmasa da Vp kazanabilirsiniz.

Buff İle Vp Kazanma

Buff adındaki uygulama ile Valorant Vp kazanabilirsiniz. Uygulamayı indirdiğinizde tek yapmanız gereken oyun oynamak. Valorant oynarken uygulama size Buffs denen para biriminden veriyor. Sizde bu paralar ile ister Valorant Vp alabiliyorsunuz, isterseniz de Razer Gold gibi başka oyun kodları alabiliyorsunuz.

Valorant'a Bilet Göndermek

Eğer bir desen alacaksanız veya Valorant ile ilgili güzel bir çalışma yaptıysanız Valorant'a bilet göndererek Vp kazanabiliyorsunuz. Ancak yaptığınız her çalışmaya da Vp beklemeniz yanlış olacaktır.

Valorant Rank Kasarak Vp Kazanma

Eğer Valorant'ı iyi oynuyorsanız başka oyunculara rank kasarak para kazanabilirsiniz. Bunun için Game Satış gibi siteleri kullanabilirsiniz. Daha sonra da kazandığınız parayla Valorant Vp alabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere  Vp kazanma yolları anlattık. Eğer kafanıza takılan bir soru var ise yorumlar kısmında yazmanız yeterli.

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski