Pubg Mobile Uc Kazanma, Pubg Mobile Uc Kazanma Yolları

 Battle Royale oyun türünü popülerleştiren Pubg Mobile'da ki uc fiyatları oldukça arttı. Bu nedenle oyuncular Pubg Mobile uc hilesi ve Pubg Mobile uc kazanma yollarını aramaya başladı. Elbette Pubg Mobile uc Hilesi ban yemenize veya hesabınızın çalınmasına neden olacaktır. Ancak uc kazanabileceğiniz yasal yollar mevcut. Peki Pubg Mobile uc nedir ve uc kazanma yolları nelerdir?

Pubg Mobile Uc Nedir?

Pubg Mobile uc, oyunun içerisindeki silah desenlerini, kıyafetleri ve araç kaplamalarını almanızı sağlayan bir para birimidir. Askeri sandık, klasik sandık ve premium sandık dışındaki bütün sandıklar ve çarklar uc ile açılmaktadır.

Pubg Mobile Uc Kazanma

Pubg Mobile uc kazanma için bazı yollar mevcut. Öncelikle bu yazıyı yayınlamadan önce Pubg Mobile Türkiye ekibi ile iletişime geçtik ve yazıyı yayınlamak için izin aldık. Bu nedenle yazımıza ve içerisindeki yöntemler tamamen güvenebilirsiniz.

Buff İle Uc Kazanma

Buff ile oyun oynayarak uc kazanabilirsiniz. Bunun için her gün oyunları oynayarak Buffs adındaki para biriminden kazanmanız ve daha sonrasında bu Buffs'ları uc ye çevirmeniz gerekiyor. Daha ayrıntılı bilgi için Buff nedir yazımızı okuyabilirsiniz.

Canlı Yayın İzleyerek Uc Kazanma

Pubg Mobile Türkiye kendi Youtube kanalında düzenlediği turnuvalarda uc dağıtabiliyor. Bu dağıtılan uc kodlarını ise Pubg Mobile Redeem sayfasına girip bedava uc kazanabiliyorsunuz.

Çekilişlere Katılmak

Pubg Mobile ve bazı yayıncılar arada bir Royale Pass ve uc çekilişleri yapabiliyor. Bu çekilişlere katılarak uc kazanabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Pubg Mobile bedava uc kazanma yollarından bahsettik. Yazımızla ilgili fikirlerinizi aşağıfaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski