Kwai Nasıl Para Kazanılır? Kwai Para Kazanma Yöntemleri

Kwai, 2018 yılında çıkış yapmış TikTok benzeri bir platform. Son zamanlarda oldukça popülerleşen Kwai kullanıcılarına kolay bir şekilde para kazanmayı vaat etmektedir. Bizde bu yazımızda sizlere Kwai nasıl para kazanılır anlatacağız. Peki Kwai para kazanma yolları neler?

Arkadaş Davet Ederek Para Kazanma

Kwai'de arkadaşınızı davet ederek para kazanabiliyorsunuz. Davet ettiğiniz arkadaşınız uygulamaya kayıt olduktan sonra size 10 TL ödeniyor. Arkadaşınız her gün video izlerse sizde hergün 2 TL kazanıyorsunuz. Ayrıca arkadaşınız sizin davet kodunuzu kullandığında o arkadaşınız da 1,5 TL kazanıyor. Yani arkadaşınızı davet ederek para kazanabilirsiniz.

Video İzleyerek Para Kazanma

Evet. Doğru duydunuz. Kwai'de video izleyerek para kazanma özelliği mevcut. Ayrıca videodan kastım reklam izlemek değil. 30-40 saniyelik videoları izleyerek para kazanabiliyorsunuz.

Video Yükleyerek Para kazanma

Kwai video yükleyerek para kazanma birçok kişi istiyordur. Bu uygulamada herhangi bir takipçi gereksinimi olmadan video yükleyerek para kazanabiliyorsunuz. Ancak para kazanmayı açmak için 15 video yüklemeniz ve toplamda 100 görüntülenmeyi geçmeniz gerekiyor. Tabii ki bu oldukça basit.

Canlı Yayın Açarak Para Kazanma

Kwai canlı yayın para kazanmak ile oldukça iyi bir gelir elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken canlı yayın açmak ve başkalarının size hediye göndermesini sağlamak. Bu sayede Kwai canlı yayından nasıl para kazanılır sorusunun cevabını da almış oluyoruz.

Bu yazımızda sizlere Kwai para kazanma yöntemlerinden bahsettik. Eğer başka para kazanma yöntemleri de arıyorsanız para kazanma kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski