E Ticaret Nedir? E Ticaret Güvenilir mi?


E ticaret özellikle pandemi dönemine girmemizle birlikte oldukça artışa geçmişti. Ancak yine de birçok kişi internetten ürün almayı güvenli bulmadı. Peki e ticaret nedir ve e ticaret güvenilir mi gibi soruların cevabını öğrenmek ister misiniz? Hadi o zaman!
E Ticaret Nedir?
E ticaret internetten alış veriş yapmaktır. Örneğin siz internetfen bir ürün aldınız. Ardından ürünü satan firma aldığınız ürünü paketliyor ve iletmiş olduğunuz adrese gönderiyor. Peki e ticaret güvenilir mi?
E Ticaret Güvenilir Mi?
E ticaret ortamındaki güven sipariş yaptığınız siteye göre değişmektedir. Örneğin Trendyol veya Hepsi Burada oldukça güvenilir platformlardır. Ancak adını bile duymadığınız sitelere güvenmenizi pek tavsiye etmem. Peki güvenilir site nasıl anlaşılır?
Güvenilir E Ticaret Sitesi Nasıl Anlaşılır?
Güvenilir e ticaret sitelerini anlamanın birçok yolu vardır. Peki bu yollar neler?
● Sol üstteki kilit simgesine bakın.

Bu kilit simgesi e ticaret sitelerinde olmak zorundadır. Çünkü verdiğiniz kart bilgilerinin iyi korunması gereklidir. Eğer burada kilit somgesi yok ise o zaman o siteden kesinlikle alışveriş yapmayın.
● Fiyatlara Bakın
Fotoğrafta da gördüğünüz gibi fiyatlar çok uygun ise o zaman şüphelenmeniz gerekir.
● Siteyi Araştırın
Güvenilir bir e ticaret sitesinde de alış veriş yapsanız bir ürünü almadan araştırın.
E Ticaret İle Para Kazanmak
E ticaret yaparak sizler de para kazanabilirsiniz. İlk olarak bir şahıs şirketi kurmalısınız. Ardından e ticaret sitelerinde satıcı hesabı açıp ürün satmalısınız. Birçok kişi hayatını böyle devam ettiriyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski