Whatsapp Plus Nedir? Whatsapp Plus Özellikleri Nelerdir?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan Whatsapp herkes tarafından biliniyor. Ancak bazı geliştiriciler Whatsapp Plus adında bir uygulama geliştirmiş. Peki Whatsapp Plus nedir? Bizde bu yazımızda Whatsapp Plus ve Whatsapp Plus Apk ile ilgili bir çok bilgi vereceğiz.

Whatsapp Plus Nedir?

Whatsapp Plus orijinal bir uygulama değildir. Yani bu uygulamayı Whatsapp kendisi geliştirmemiştir. Peki neden normal Whatsapp yerine Whatsapp Plus tercih edilmeli?

Whatsapp Plus Özellikleri

Whatsapp Plus içerisinde bir çok özellik bulunduruyor. Aşagıda bu özellikleri listeledik.
● Mavi tik engelleme
● Farklı temalar kullanabilme
● Yazıyor ifadesini gizleme
● Silinen mesajlara ve fotoğraflara bakabilme
● 1 GB büyüklükte video gönderebilme

Whatsapp Plus uygulamasında bu özelliklerin yanı sıra birçok küçük özelik de mevcut. Peki Whatsapp Plus indirme hakkında bir bilginiz var mı?
Whatsapp Plus İndirme
Whatsapp Plus uygulama marketlerinde bulunmamaktadır. Ancak Whatsapp Plus Apk indirilebilir. Buraya tıklayarak apk dosyasını indirebilirsiniz.
Whatsapp Plus Güvenilir Mi?
Öncelikle Whatsapp Plus İndirme dosyasını paylaşanlar Anti Ban olduğunu iddia ediyor. Yani ban risksiz olduğu söyleniyor. Benim çevremde de Whatsapp Plus kullanan insanlar var. Şu ana kadar hiç birisi ban yemedi. Ayrıca uygulamada da virüs bulunmadığı biliniyor. Ancak kesin virüs yok diye birşey söyleyemeyiz.
Whatsapp Plus Kullanılmalı Mı?
Whatsapp Plus bence çok gerekli özelljklere sahip değil. Ayrıca her ne kadar virüs bulunmadığı bilinse de dediğimiz gibi kesin değil. Yani güvenilir değil. Bence orininal Whatsapp kullanmaya devam etmeniz. Eğer hala okumadıysanız Param Olsun ile internetten para kazanma yazımızı da okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski