Chrome'dan Windows 7 Kullanıcılarını Üzen Açıklama: Chrome Desteği Kesiyor!


 Birçok kullanıcısı bulunan Windows 7 ve Windows 8.1 için Chrome'dan açıklama geldi. Peki Chrome'un açıklaması ne ve Chrome Windows 7 ve Windows 8.1 sürümünden desteği kesiyor mu?

Chrome'dan Açıklama

Chrome yaptığı açıklamada Windows 7 ve Windows 8.1 sürümünden desteği keseceğini ve bu kararın 2023 yılından itibaren geçerli olacağını açıkladı. Bu haber ile birlikte birçok Windows kullanıcısının bilgisayarını Windows 10'a veya Windows 11'e yükselteceği düşünülüyor.

Eski Chrome Sürümleri Desteklenecek Mi?

Bizim tahminimizce Chrome'un eski sürümleri desteklenecektir. Ancak büyük bir güncelleme gelmesi halinde desteğin kesilebileceğini de söyleyelim.

Chrome Benzeri Tarayıcılar

Chrome eğer Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sisteminden çekilirse kullanıcılar yeni arama motorlarına yönelecektir. Bu nedenle bizde Windows 7 destekleyen arama motorları listeledik.

Yandex

Chrome'un eski Windows sürümlerinden desteği çekmesi halinde Yandex kullanılabilir. Çünkü Yandex hem Chrome'a benziyor, hem de oldukça kaliteli bir tarayıcı. Yandex'i indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox elbette Chrome veya Yandex'in yerini tutamaz. Ancak yine de kullanılabilecek bir tarayıcı. Bu tarayıcı da hem Windows 7, hem de Windows 8.1 destekliyor.

Opera GX

Opera GX özellikle kullanıcı arayüzü ile ön plana çıkan bir tarayıcı. Bu arama motoru için Chrome alternatifi diyemeyiz. Çünkü Chrome'dan çok daha iyi olduğu yanlar var. Hatta Webtekno yaptığı haberde Opera GX'in çok daha iyi bir tarayıcı olduğunu söylüyor.

Bu haberimizde sizlere Chrome desteğini çekiyor ile ilgili bilgi verdik. Haberimizle ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmından yapabilirsiniz. Ayrıca isterseniz bilgisayar haberleri kategorimize bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski