Zula Neden Oynanmıyor, Zula Neden Unutulmaya Başladı?


Fps oyunu Zula son zamanlarda oldukça az oynanmaya başladı. Belki siz bu görüşe katılmıyor olabilirsiniz ama gerçekten de Zula'nın oyuncu sayısı büyük ölçüde düşmeye başladı. Peki Zula neden oynanmıyor ve Zula batıyor mu sorularının cevabını biliyor musunuz?

Zula Neden Oynanmıyor?

Öncelikle bu yazıyı yazmadan önce bende Zula oynadım. Bu nedenle doğru bir eleştiri yapacağımı düşünüyorum. Zula'nın oynanmamasının bir çok sebebi var. Bu sebepler tek başına küçük gibi görünse de birleşince Zula'nın unutulmasını sağlıyor.

Pay To Win Olması

Zula pay to win yapıya sahip bir oyun. Bu sayede para veren bir oyuncu sizden çok daha güçlü olabiliyor. Tabii ki bazı Zula oyuncuları da pay to win olmadığını söylüyor. Ancak Zula kesinlikle pay to win bir oyun.

Rakiplerinin Artması

Zula'nın önceden çok fazla rakibi yoktu. Ancak artık çok daha fazla rakibi var. Örneğin önceden sadece Cs Go varken şimdi Valorant, Cs Go, Overwatch, Call of Duty gibi daha fazla rakibi var. Bu nedenle Zula unutulmaya başlandı.

Bu iki nedenin dışında birçok küçük neden de var. Ancak en büyük iki nedeni anlatmanın yeterli olacağını düşündüm. Yazı ile ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski