Whatsapp Fotoğraf Bulanıklaştırma Özelliğini Beta Sürüme Açtı!


Neredeyse herkesin telefonunda olan Whatsapp her geçen gün daha gelişmiş özellikler getirmeye devam ediyor. Şimdi ise Whatsapp'a fotoğraf bulanıklaştırma özelliği geliyor. Peki Whatsapp fotoğraf bulanıklaştırma özelliği nedir ve nasıl kullanılır?

Görüntü Bulanıklaştırma Özelliği Nedir?

Fotoğraf bulanıklaştırma özelliği Whatsapp'da bir kişiye atacağınız fotoğrafın bir kısmını ya da tamamını bulanıklaştırmanızı sağlıyor. Hatta bulanıklaştırma ile kalmayıp bulanıklığın derecesini de ayarlayabiliyorsunuz. Tabii ki bu özellik henüz beta aşamasında bu nedenle sadece Whatsapp Web kullanıcıları kullanabiliyor. Ancak yakında mobil sürüme de geleceğinden eminiz.

Whatsapp Web Nasıl Bağlanılır?

Her ne kadar Whatsapp uygulaması telefonlarımızda olsa da birçok kişi bilgisayara bağlamayı bilmiyor. Bunu da yapmak oldukça basit. İlk olarak buraya tıklayarak Whatsapp Web'in kendi sayfasına gidiyorsunuz. Daha sonra telefonunuzda yüklü Whatsapp'a girin. Ardından sağ üstteki üç noktaya basın ve ayarlar yazısına tıklayın. Son olarak adınızın yanındaki qr kod simgesine tıklayıp Whatsapp Web sitesindeki qr kodu okutun. Artık Whatsapp Web sürümüne bağlısınız.

Bu yazımızda sizlere Whatsapp fotoğraf bulanıklaştırma özelliğinden bahsettik. Yazımızla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında yazabilirsiniz. Ayrıca isterseniz Android Go nedir yazımızı da okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski