Nintendo Switch Pro Ne Zaman Çıkacak? Nintendo Switch Pro Çıkıyor Mu?


Nintendo tarafından yapılan en başarılı konsol şüphesiz ki Nintendo Switch'dir. Çıkış yaptığı gün stokları tüketen konsol Nintendo şirketine çok büyük miktarda para kazandırdı. Peki bir sonraki Nintendo konsolu ne olacak ve Nintendo Switch Pro ne zaman çıkacak?

Nintendo Switch Rekor Kırdı

Nintendo Switch bir önceki Nintendo konsolu olan Wii'den 2 milyon daha fazla satarak en çok satan Nintendo konsolu olmuş durumda. Nintendo Wii toplamda 101,63 milyon satarken Nintendo Switch 103,54 milyon adet sattı.

Nintendo'dan Açıklama

Nintendo Ceo'su Shuntaro Furukawa'nın yaptığı açıklamaya göre Nintendo Switch oldukça iyi satıldı ve şirket de satışlardan memnun. Bununla birlikte Nintendo Switch'i destekleyici hamleler yapacağını da belirten Shuntaro Furukawa herkesin Nintendo Switch Pro konsolonun çıkacağını düşünmesini sağladı.

Nintendo Switch Pro Çıkacak Mı?

Shuntaro Furukawa'nın yaptığı açıklama resmen yeni Nintendo Switch'in duyurusu niteliğinde. Ancak bazı kaynaklara göre Nintendo şu anda parça sıkıntısı çekiyor ve bu nedenle 2023 yılının ortalarına kadar yeni bir konsol duyurulmayacak. Eğer bizim fikrimizi soracak olursanız da bizce yeni Nintendo Switch konsolu en iyi ihtimalle 2023 yılının sonuna kadar çıkmayacak. Ancak 2024 yılında yüksek ihtimalle çıkabilir.

Bu yazımızda sizlere Nintendo Switch Pro ne zaman çıkacak sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Haberimizle ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın. Ayrıca sorularınızı da yorumlar kısmından yazabilirsiniz. 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski