Sony Türkiye'den Çekiliyor Mu? Sony Açıklama Yaptı


 Teknoloji devlerinden birisi olan Sony bir iddiaya göre Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandıracak ve Türkiye'den tamamen çekilecek. Peki Sony Türkiye'den çekilecek mi ve Sony Türkiye'den çekilirse bu durum oyuncuları nasıl etkileyecek?

Sony Türkiye'den Çekiliyor Mu?

Sony hakkındaki ortaya atılan iddiaya göre Sony Türkiye'deki bütün faaliyetlerini durduruyor ve Türkiye'den çekiliyor. Her ne kadar bu iddianın doğru olmasını istemesek de maalesef doğru olabilir. Çünkü Sony Türkiye'de yeterince ürün satamıyor ve birçok marka gibi küçülmeye gidiyor. Bunun birçok nedeni olsa da en büyük nedeninin ürün fiyatları olduğunu söyleyebiliriz.

Sony Fiziksel Ürünleri

İlk olarak Sony'nin ürünlerinden başlayalım. Sony markasının özellikle ses sistemi ürünleri oldukça pahalı bir fiyata satılıyor. Aşağıda da görebileceğiniz Sony marka bir kulaklık yaklaşık 7000 TL'ye satılıyor.


PlayStation Oyunları

PlayStation oyunlarının da Sony fiziksel ürünlerinden aşağı kalır bir yanı yok. Örneğin PlayStation Store'da "Wild Hearts" adındaki bir oyun 1260 TL'ye satılıyor.


Sony'den Açıklama

Sony bu iddia üzerine bir açıklamada bulundu. Sony açıklamasında birçok hizmetin Türkiye'de bulunmaya devam edeceğini sadece bazı hizmetlerini sonlandıracaklarını açıkladı.

Sony Türkiye'den Çekilirse Ne Olacak?

Sony Türkiye'den çekilirse PlayStation özel oyunlarında olan Türkçe ses ve Türkçe altyazılar azalabilir ve hatta tamamen bitebilir. Ayrıca PlayStation gibi Sony ürünleri Türkiye'de satılmayabilir.

Bu yazımızda Sony Türkiye'den çekiliyor mu ve Sony Türkiye'den çekilirse ne olur gibi soruların cevabını vermeye çalıştık. Ayrıca 10 ilde yaşanan depremlerden dolayı hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa diliyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski