Youtube Premium Zamlanıyor, Korkulan Olmak Üzere!


 Herkesin telefonunda bulunan Youtube uygulamasının Premium üyelik fiyatı değişiyor. Peki Youtube Premium zamlanıyor mu ve Youtube Premium yeni fiyatlar ne olacak?

Youtube Premium'a Zam

Youtube Premium zamlanacağı kesinleşti. Önceki fiyatlar öğrenci üyeliği için 10 TL, kişisel üyelik 17 TL ve aile planı 26 TL iken fiyatların artmasıyla öğrenci paketinin 19.49 TL kişisel üyeliğin 29.99 TL ve aile üyeliğinin 59.99 TL olacağı öğrenildi.

Youtube Reklamları Arttıracak

Youtube'un bazı ülkelerde test ettiği videodan önce 5-10 geçilemeyen reklam büyük ihtimalle bu zamlardan sonra tüm dünyada hizmete geçecektir. Çünkü bu testler uzun zamandır devam ediyor. Peki Youtube Premium bedava izleme yöntemleri var mı?

Youtube Premium Bedava İzleme

Maalesef Youtube Premium bedava izleme diye birşey yoktur. Bazı uygulamalar ile izleyebilirsiniz. Ancak bu uygulamalar yasa dışı olduğu için hiçbir şekilde kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Bu yazımızda sizlere Youtube Premium zamlanıyor mu ve Youtube Premium bedava izlenebilir mi gibi çeşitli konuları anlattık. Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski