Game Satış Güvenilir Mi, Game Satış'tan Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?


Birçok oyuncunun hesaplarını, oyun paralarını ve hatta Steam oyun kodları sattığı bir site söyleyecek olsanız aklınıza ilk hangi site gelirdi? Neredeyse her oyuncunun bildiği bir site var. Bu sitenin adı Game Satış. Bu yazımızda da sizlere
Game Satış güvenilir mi gibi bazı soruları yanıtlayacağız.

Game Satış Güvenilir Mi?

Game Satış'a kesinlikle güvenilir veya kesinlikle güvenilmez diye bir şey yoktur. Çünkü Game Satış bir pazaryeri. Yani herkes istediği oyunu satabiliyor. Bu nedenle güvenilirlik ürünü aldığınız satıcıya göre değişmektedir.

 Mağaza Onayına Bakın

Ürünü aldığınız satıcının kesinlikle mağaza onayı olmalıdır. Çünkü onaylı mağaza ise kimlik doğrulamasını yapmış demektir. Bu sayede dolandırılmanız halinde gerekli yerlere satıcıyı şikayet ederek yakalanmasını sağlayabilirsiniz.

Mağaza Puanına Bakın

Mağaza puanı o kişiye verilen puanlardır. Eğer puanı çok düşükse kesinlikle uzak durmalısınız. Çünkü o kişinin dolandırıcı olma ihtimali düşüktür. Ayrıca sadece puana değil yorumlara da bakın.

Ürünün Fiyatına Bakın

Ürünün fiyatı olması gerekenden düşükse veya çok yüksekse dolandırıcılık olabilir. Ürünü almadan önce kesinlikle içeriğine bakın ve fiyatı ile karşılaştırın.

Dolandırılırsak Ne Yapmalıyız?

Eğer Game Satış dolandırıcılığı ile dolandırılırsanız ilk olarak canlı destek ile iletişime geçin. Ardından sorunu anlatın ve çözmelerini isteyin. Canlı destek sorunu çözemezse karakola gidip şikayetçi olun. Eğer satıcı onaylı mağaza ise kesinlikle bulunacaktır.

Game Satış Kullanılmalı Mı?

Game Satış hem ürün almak için hem de ürün satmak için kullanılabilecek bir platform. Satışa koyduğunuz ürünler de hızlıca satılıyor. Ancak dolandırılmamak için tavsiyelerinize uymalısınız.

Game Satış güvenilir mi yazımızı burada bitiriyoruz. İsterseniz Bionluk para kazanma yazımızı okuyabilirsiniz. Game Satış ile ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski