Telefondan İngilizce Öğrenme, En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları


 İngilizce herkesin öğrenmesi gereken bir dil. Çünkü İngilizce tüm Dünya'da kabul görmüş ve en çok kullanılan dildir. Bu nedenle kariyer hayatı için de önemlidir. Eğer bütçeniz bir kursa gitmek için yeterli değilse o zaman İngilizce öğrenme uygulamaları deneyebilirsiniz.

Duolingo

Duolingo zaten birçok kişi Duolingo uygulamasını biliyordur. Duolingo sayesinde her gün alıştırma yaparak İngilizce öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca bu uygulama sadece telefondan İngilizce öğrenme için değil, aynı zamanda İngilizce sözcüklerin telaffuzunu öğrenmenizi de sağlıyor.

Vo Screen

Eğer film ve dizi izlemeyi seviyorsanız Vo Screen uygulamasını sevebilirsiniz. Çünkü bu uygulama İngilizce film ve dizilerden kesitler sunarak İngilizce öğrenmenizi sağlıyor. Vo Screen en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları başında yer alıyor.

Netflix

Netflix elbette İngilizce öğrenmek için yapılmış bir uygulama değil. Ancak tabii ki film izleyerek İngilizce öğrenme için de kullanılıyor.

Busuu

Busuu uygulaması da Duolingo'ya benzeyen bir dil öğrenme uygulaması. Günde 10-20 dakika alıştırma yaparak ingilizce öğrenebilirsiniz.

Word Bit

Word Bit sizin kilit ekranınız görevini görüyor ve her telefonu açtığınızda Word Bit karşınıza bir İngilizce sözcük ve Türkçe anlamını gösteriyor. Bu sayede İngilizce kelime öğrenebiliyorsunuz.

Bu yazımızda sizlere telefondan İngilizce öğrenme uygulamalarını sıraladık. Bu uygulamalar ile ilgili fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Ayrıca Whatsapp Plus nedir yazımızı da okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski